koe in winterlandschap frankrijk met tegenlicht

Winter

Nog nèt geen december, maar in de koude nachten is de aantocht van de winter al te voelen. Als we op Le Puy Ardouin zijn moeten we soms al flink stoken! Komende winter staat voor ons in het teken van een belangrijke verandering. We zullen vanaf januari 2019 het grootste deel van het jaar in Frankrijk verblijven. We zijn ook regelmatig een week in Nederland om training en coaching te geven en familie te bezoeken.

Vanaf januari gaan we de gîtes en blokhut geschikt maken voor verblijf door gasten in de koudere maanden en gaan we een nieuw en we riant Tiny House bouwen. Het idee is dat we vanaf het voorjaar 2019 het hele jaar open zullen zijn. Er komen speciale tarieven voor mensen die in hun eentje een paar weken in rust en stilte willen zijn. Misschien om een boek te schrijven of om even op adem te komen, te ‘resetten’. Het is dan ook mogelijk om hier met Jan of Petra over van gedachten te wisselen, coaching te krijgen.

Komende winter gaan we dat allemaal voorbereiden. We kijken er ontzettend naar uit, deze nieuwe ‘way of life’ en houden je graag via de nieuwsbrief op de hoogte. Krijg je die nog niet? Je kunt je hier aanmelden. 

Share This
Scroll naar top