OVER ONS

Nienke, Bas, Lina & Quinten

Heel spontaan ontdekten we Le Puy Ardouin. We vielen ervoor als een baksteen en begin 2022 hebben we deze prachtige plek overgenomen van Jan en Petra. De oude bomen, het glooiende terrein, de rustieke boerderij, de stilte. Dit was de stek die we zochten; een aardse plek die voor zichzelf spreekt, die niets meer nodig heeft, maar je juist terugbrengt naar de eenvoud. Waar je ook zelf niets meer nodig hebt. Hier kun je echt rustiek kamperen.

Om echt te genieten van je verblijf zijn er een zwembad en een sauna. Ook hebben we een ecologisch systeem voor de septic tank, fijne douches en toiletten en richten we alles eco-vriendelijk in.

 

 

 

Le Puy Ardouin is voor ons een nieuw avontuur. We zijn hier met veel liefde en plezier. We hebben een camping en gites, bieden rustiek kamperen, omdat we deze plek graag delen met anderen. We weten inmiddels dat hier vertoeven, ook voor onze gasten, het gevoel kan geven 'thuis te komen'.

We heten je welkom, of je nu graag op jezelf bent of het leuk vindt anderen te ontmoeten, daarvoor is alle ruimte op Le Puy Ardouin. A bientôt!

Scroll naar top