OVER ONS

Jan & Petra

Na een jarenlange zoektocht naar een fijne, eigen, plek in Frankrijk, ontdekten we Le Puy Ardouin. We vielen ervoor als een baksteen. De oude bomen, het glooiende terrein, de rustieke boerderij, de stilte ... Dit was de stek die we zochten; een aardse plek die voor zichzelf spreekt, die niets meer nodig heeft, maar je juist terugbrengt naar de eenvoud. Waar je ook zelf niets meer nodig hebt. Hier kun je echt rustiek kamperen.

Om de gebouwen en het terrein geschikt te maken voor gasten hebben we de afgelopen jaren lekker geklust. Het complete dak van de boerderij is vernieuwd, er kwam een zwembad, een ecologisch systeem voor de septic tank, nieuwe douches en toiletten en natuurlijk de sauna en blokhut. Petra houdt zich graag bezig met de tuin en het gebruiken van alles wat in die tuin groeit voor het maken van jams, siropen en tincturen. Zo is van lieverlee in het 'gekke huisje' een winkeltje ontstaan waar je dit, en mooie vondsten van de rommelmarkten, kunt kopen.

 

 

 

Le Puy Ardouin is voor ons een prettig uit de hand gelopen hobby. We zijn hier met veel liefde en plezier. We hebben een camping en gites, bieden rustiek kamperen, omdat we deze plek graag delen met anderen. We weten inmiddels dat hier vertoeven, ook voor onze gasten, het gevoel kan geven 'thuis te komen'.

We heten je welkom, of je nu graag op jezelf bent of het leuk vindt anderen te ontmoeten, daarvoor is alle ruimte op Le Puy Ardouin. A bientôt!

Scroll naar top