GASTENBOEK

vakantie van teun en carlijn, gasten aan de ontbijttafel met een lekker vers stokbrood

Teun en Carlijn

Wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad. Twee weken genoten van het echte Franse leven en van de gastvrijheid van twee super lieve en hardwerkende mensen! Le Puy Ardouin is zeker een aanrader als je tot rust wil komen. Bedankt voor de mooie tijd en de fijne ervaringen!
saskia

Saskia

Voor mij voelt een verblijf op Le Puy als ’back to nature’. Dicht bij de natuur, in mijn eentje en toch ook aanspraak hebben wanneer ik dat wil, is een ideale manier om tot rust en tot mijzelf te komen. De warme gastvrijheid van de eigenaren, de filmavond en bijvoorbeeld de stilte wandelingen maken dat ik blijf terugkomen naar deze heerlijke plek.

Rob en Danny

Wij genoten hier van een onvergetelijk fijne vakantie. Een idyllische plek, mooie faciliteiten. Bonus: fantastische sauna en zwembad maar voorál bijzonder leuke, lieve eigenaars. Super bedankt! 

Marike en Rob

Marike en Rob

Terug van een prachtig verblijf in de Vendee, in Le Puy Ardoin. Rust, ruimte, geweldige gite, en prachtige omgeving. Op een dag rijden afstand zoveel moois en zoveel zonne-uren. En met geweldige patrones, Petra en Jan. 

Mark en Marius

We hebben een bijzonder plezierig verblijf op Le Puy Ardouin achter de rug. De voorzieningen zijn prima maar het is vooral de rust, de natuur en de sfeer die indruk maken en ons enorm zijn bevallen.

Henk en Wijke

Wat is het heerlijk kamperen op deze mooie, kleine en bijzondere camping: rust, ruimte, film, en pizza. Het is heerlijk bijkomen op deze plek. Ook vanwege de geweldige gastvrijheid van Jan en Petra. We kijken terug op mooie ervaringen.

Elleke en Jesse

Wij hebben een super fijne vakantie gehad! ! Wat een mooie en sfeervolle plek hebben jullie! Bedankt voor alle goede zorgen. Wij zijn weer helemaal opgeladen!