FACILITEITEN

Verwarmd zwembad

Zwembad

Wat is er lekkerder dan een frisse duik nemen en zonnebaden op een warme zomerdag? Dat kan in ons heerlijke zwembad met (eco) zoutwatersysteem. Of op een koele voorjaarsdag onderdompelen in lekker warm water? Ook dat kan! Het zwembad is verwarmd.

houtgestookte sauna, dompelbad en douche

Sauna

Op een werkelijk prachtige plek, met vanaf je saunabank fantastisch uitzicht over de landerijen, ligt nu onze sauna met koud dompelbad. De koude douche neem je op een idyllische plek, verscholen achter de grote stenen. We stoken de sauna graag voor je op. 

vondsten van de vide greniers in het gekke huisje

Het Inspiratie Huisje

Naast de parkeerplaats, onder de oude kersenboom, ligt ons inspiratie huisje. Het is gemaakt van de oude ramen van het schooltje van Saint Pierre du Chemin. Wij hebben het ingericht als meditatie plek omdat de energie hier voelbaar licht en bruisend is. Je kunt er ook schrijven, schilderen of gewoon even rustig wegdromen. Je zult er als vanzelf inspiratie opdoen!  

image1

Accomodaties

Voor de accommodaties hebben we sanitair in het oude kippenhok en de daarnaast gelegen voormalige kalfjesschuur. Daar zijn een dubbele douche en 2 toiletten. Bovendien is er een badhuis met 2 extra douches en een toilet. Naast het sanitair zijn er 3 overdekte buitenplekken voor de afwas.

allerlei soorten brood en broodjes op een tafel, de broodservice van de bakker uit het dorp

En verder...

In het dorp Saint Pierre du Chemin vind je een heerlijke warme bakker en een mini supermarkt. In La Chataigneraie (13 minuten met de auto) zijn 3 grote supermarkten en diverse winkels. 

Le Puy Ardouin voor je retraite of vakantie?

Informeer nu naar beschikbaarheid

Scroll naar boven