FACILITEITEN

jan bij zwembad

Zwembad

Wat is er lekkerder dan een frisse duik nemen en zonnebaden op een warme zomerdag? Dat kan in ons heerlijke zwembad met (eco) zoutwatersysteem. Of op een koele voorjaarsdag onderdompelen in lekker warm water? Ook dat kan! Sinds 2016 is ons zwembad verwarmd.

houtgestookte sauna, dompelbad en douche

Sauna

Op een werkelijk prachtige plek, met vanaf je saunabank fantastisch uitzicht over de landerijen, ligt nu onze sauna met koud dompelbad. De koude douche neem je op een idyllische plek, verscholen achter de grote stenen. We stoken de sauna minimaal 1 keer per week, op verzoek of bij koeler weer (in het voor-en naseizoen) vaker. 

wifi, minibar en bibliotheek in de salon

Salon

De woonkamer van de boerderij, de salon, is een gemeenschappelijke ruimte. Hier staat de folderkast met informatie over de omgeving, is een bibliotheek met actuele Nederlandse boeken, een minibar (met nespresso apparaat) en voor wie het écht wil: wifi. Wanneer er grote sportevents zijn (Tour de France, WK voetbal o.i.d.) zetten we daar vaak even de tv voor aan. De salon is dagelijks geopend van 8:30 tot 21:30 uur.

Afwasplekje van de camping met een mariabeeldje en bloemen in de vensterbank.

Sanitair en Afwasgelegenheid

Voor de campinggasten hebben we sanitair gemaakt in het oude kippenhok en de daarnaast gelegen voormalige kalfjesschuur. Daar zijn een dubbele douche en 2 toiletten. Bovendien is er een badhuis met 2 extra douches en een toilet. Naast het sanitair zijn er 3 overdekte plekken voor de afwas.

vondsten van de vide greniers in het gekke huisje

Het Gekke Huisje

Naast de parkeerplaats, onder de oude kersenboom, ligt het gekke huisje. Het is gemaakt van de oude ramen van het schooltje van Saint Pierre du Chemin. Wij hebben het ingericht als winkeltje. Je vindt hier o.a. vondsten van Petra van de vide-greniers (rommelmarkten), zelfgemaakte siroop en jam en bloemzaden uit de tuin. 

allerlei soorten brood en broodjes op een tafel, de broodservice van de bakker uit het dorp

En verder...

In de ruimte van de oude broodoven is een koelkast en vriezer voor de campinggasten die met hun eigen tentje komen. Ook kun je hier een barbecue pakken. In het hoogseizoen is er broodservice van de warme bakker uit het dorp.

Vakantiekriebels gekregen?

Informeer nu naar beschikbaarheid

Scroll naar top