Een individuele retraite waar je wijzer van wordt.

 • Heb je een vraag of dilemma waar je mee aan de slag wilt?
 • Sta je voor een belangrijke keuze?
 • Vraag je je af waarom je telkens weer in dezelfde valkuilen stapt?
 • Zou je soms ‘vrij’ willen zijn van jezelf en heb je een diep verlangen naar rust?

Kortom:

Wil je meer zicht in jezelf en op je toekomst?

Dan is een week coaching op Le Puy Ardouin iets voor jou!

In deze week stemmen we ons af op jouw individuele vraag en maken we een programma op maat. We werken o.a met modellen uit de de Diamond Approach van A.H. Almaas en de Transactionele Analyse. Deze modellen zijn een abstracte weergave van de werkelijkheid, een manier waarop je kunt kijken naar jezelf en je omgeving. Je kunt gaan zien dat we vaak vanuit bepaalde aannames en overtuigingen leven. Een lossere verhouding met deze beelden maakt jezelf ook losser.

Daarnaast zullen we aandacht besteden aan technieken om jezelf te observeren, hoe om te gaan met ongemak en hoe aanwezig te blijven, ook als het rumoerig is in en om je heen. De visie van Jan en Petra is gebaseerd op theorieën uit de psychosynthese, dieptepsychologie, motiverende gespreksvoering, cognitieve gedragsverandering, TA en Tibetaans Boeddhisme.

Wat we je bieden:

 • een verblijf van een week in onze stoere, vrijstaande, boomtrapgîte
 • op de aankomstdag een welkomst- en kennismakingsdiner
 • op de eerste dag een intake van 2 uur met Jan en Petra
 • op de 5 vervolgdagen een sessie van 1,5 uur met Jan en/of Petra
 • 1 dag(deel) een actief uitstapje in de omgeving
 • een opgemaakt bed, handdoeken en schoonmaak van de gîte

Hoe ziet het er uit:

Aankomst is op zaterdag vanaf 15:00 uur. Je verblijft in de boomtrapgîte en verzorgt zelf je maaltijden. De gîte heeft een houtkachel, toilet en douche, volledig ingerichte keuken met oven en een eigen tuin met fantastisch uitzicht. Er is in de gîte geen wifi. Je bent veel op jezelf. Je kunt reflecteren op de vragen die we je in de sessies meegeven, wandelen, fietsen (op 1 van onze fietsen) en gratis gebruik maken van de houtgestookte sauna.

De combinatie van stilte, de afstand van je dagelijkse beslommeringen, de ‘back to basic’ omgeving en het delen van je bevindingen in de sessies maken dat deze week echt een ‘reset’ kan zijn voor de toekomst. Je vertrekt weer op zaterdag voor 11.00 uur.

Praktisch:

 • We kunnen je ophalen op vliegveld Nantes of station Angers.
 • Het is mogelijk om na deze week één of een serie online sessies te hebben met Jan of Petra.
 • We kijken samen welke week goed zou passen, korte termijn is vaak mogelijk.

Wat is de prijs:

Deze week is 1500 euro, dat is inclusief:

 • 950 voor het programma (waarvan 164 voor  21% btw)
 • 450 voor de gîte / 50 voor schoonmaak / 50 voor stookhout

Wil je samen met je partner of vriend/vriendin komen?

 • Een tweede persoon in de gîte is 100 euro extra.

Wil je met een tweede persoon het programma volgen?

 • Dan maken we een voorstel op maat afhankelijk van jullie vragen.

Voor aanmelden of meer info, stuur een mail naar petracmoes@gmail.com

 

Zie hier de ervaring van Marjanka, zij volgde afgelopen najaar dit programma

“Ik liep al een tijdje rond met een zeer onrustig gevoel. Ik merkte dat ik mijn huidige rol binnen mijn gezin en familie bewust positief wilde veranderen. Ook had ik minder plezier in mijn huidige werk als verandermanager & trainer/coach. Mijn levensvreugde was een beetje zoek.

Wat heeft de week in Frankrijk mij veel gebracht! Jan en Petra zijn naast bekwame coaches ook mensen waar ik me gelijk op mijn gemak bij voelde. Ze hebben me geholpen mijn levensscript nog meer duidelijk te krijgen en deze vooral te omarmen want het heeft me ver gebracht. In deze fase werkt het echter belemmerend en remt het mijn creativiteit. Ik ben me meer bewust geworden van dingen die ik ben gaan doen die eigenlijk niet meer passen bij wie ik werkelijk ben. De gesprekken en oefeningen, de prachtige en inspirerende omgeving van ‘Le Puy Ardouin’, de tijd voor mezelf, fietstochten en de wandelingen hebben me in een creatieve flow gebracht. Waar ik nu thuis gemotiveerd mee verder ben gegaan met mijn persoonlijke metamorfose proces en bewustwording met wat ik wens en wil in de toekomst! Ik voel meer rust en acceptatie dat hier tijd voor nodig is! Ik voel me vrijer en mijn avontuurlijke en ondernemende sprankel is weer terug! Daar ben ik heel dankbaar voor!”

Marjanka

 

Share This
Scroll naar top