ACTIVITEITEN

In het hoogseizoen nodigen we je van harte uit bij een aantal activiteiten die wij graag zelf doen; wandelen, film kijken, mediteren … Het staat je  uiteraard vrij om aan te sluiten of niet. Bij ons is niets verplicht, want vakantie op Le Puy Ardouin gaat juist over vrijheid, rust en ruimte!

Jan bakt friet op de binnenplaats

Informatie bijeenkomst

In het hoogseizoen organiseren wij op de zaterdagavond een informatiebijeenkomst. Rond 20:00 uur verzamelen we in onze tuin waar we je graag een kop koffie of thee aanbieden. We vertellen je  het één en ander over Le Puy Ardouin maar vooral ook over bijzonderheden in en rond de Vendee.
En het is natuurlijk ook een mooie gelegenheid om even kennis te maken met de overige gasten.

Op de voorgrond, deeg voor pizzabodems, op de achtergrond brandend vuur in de grote oude broodoven.

Pizza avontuur

In het hoogseizoen organiseren we regelmatig een pizza-avond. Bij voldoende deelnemers stoken we de oude broodoven op zodat je zelf je eigen ambachtelijke pizza kan bakken. We dekken de tafel op de idyllische plek onder de notenboom, aan de rand van het dal, en eten dan aan lange tafels de meest verse pizza die je ooit hebt gemaakt. Dit pizza-avontuur, inclusief aperitief, salade, toet en koffie bieden we aan voor 17,50 per persoon.

Stiltewandeling

Stiltewandelingen

Eén keer per week, vaak op maandag, maar afhankelijk van het weer, maken wij in alle vroegte een stiltewandeling van zo’n 7 of 11 kilometer en ben je van harte welkom om met ons mee op pad te gaan. Het wandelen in de ochtend, in gezelschap èn in stilte opent de zintuigen en heeft vaak een verkwikkend effect.

Een sprookjesachtige foto van de film onder de oude kastanjeboom. Een zwoele avond, gekleurde kaarsjes in de schemering, een groep van 20 mensen.

Openlucht bioscoop

Eén avond per week toveren we de plek onder de oude kastanjeboom om tot openlucht bioscoop. Na zonsondergang, in de schemering, starten we en kijken we, terwijl de nacht valt, naar een passende sfeervolle (en vaak Franse) film. Je neemt je eigen stoel en eventueel drankje mee. Deelname is gratis.

pizza avontuur activiteiten

Overige activiteiten

Naast bovenstaande zijn er activiteiten die wisselen per week zoals ochtendmeditatie, het stoken van de vuurkorf of massage. We informeren je hierover op de informatieavond.

Vakantiekriebels gekregen?

Informeer nu naar beschikbaarheid

Scroll naar top