ACCOMMODATIES

Onze accommodaties

Al onze accommodaties zijn ingericht voor 2 personen en zijn te reserveren in juni, juli en augustus. Elke accommodatie heeft privé sanitair, bestaande uit een douche en toilet, op een aantal meter afstand van de accommodatie.

De prachtige gîte Le Petite Puy heeft inpandig een eigen douche en toilet.

icoon safaritent

Woody Safaritent

De woody safaritent met zijn stoere houten palen staat op een robuuste houten vlonder. Door de rechte wanden van de ruime binnentent (5 x 5 meter) en het hoge dak (2.90) voelt het ruim en luxueus. De safaritent heeft een groot 2-persoonsbed en een bank die als comfortabele (extra) slaapbank kan dienen. Onder de 2 meter brede luifel is het heerlijk vertoeven op de ruime loungebank. De prijs van de safaritent is €575,- per week.

De accommodaties zijn ingericht voor 2 personen en zijn te reserveren in juni, juli en augustus. Elke accommodatie heeft privé sanitair, bestaande uit een douche en toilet, op een aantal meter afstand van de accommodatie.

tekening van gite Le Petit Puy

Gîte Le Petit Puy

Deze vrijstaande gîte heeft een eigen tuin op het zuiden en een terras op het westen met fantastische vergezichten en zonsondergangen. De gîte maakt deel uit van de 300 jaar oude boerderij en is met veel liefde en oog voor detail gerenoveerd. Je hebt vrij uitzicht op de omliggende weilanden en bebossingen. De hoge en ruime gîte is 8,5 x 5,5 meter. Op de eerste verdieping, een mezzanine, is een slaapkamer van 3 x 5 meter. Je bereikt deze verdieping via de 'boomtrap'. De ruime woonkamer (6.5 x 5.5) heeft openslaande deuren die toegang geven tot je eigen tuin en terras. Op koele avonden kun je de houtkachel stoken. De gîte heeft een volledig ingerichte keuken, eigen douche en een separaat toilet. In de woonkamer staat een comfortabele bank die als (extra) slaapbank kan dienen. De prijs van de gîte is €125,- per nacht met een minimum van 4 nachten.

icoon blokhut

Blokhut Coucher du Soleil

Onze lieve blokhut, naast de hazelnootboom waar de eekhoorntjes graag komen, staat op een van de mooiste en hoogste plekjes van het terrein. Vanaf het overdekte terras heb je een geweldig uitzicht op de omliggende Franse velden. Vanaf de zijkant zie je de eeuwenoude kastanjeboom. De blokhut is 4 x 4 meter en heeft een luifel van 1,5 meter. Dit knusse houten huisje heeft een volledig ingerichte keuken en een 2 persoonsbed (1.40 breed) met uitstekend matras. De blokhut wordt ook graag gebruikt door gasten die alleen komen. Het is een fijne plek om te schrijven en in alle rust te genieten van de prachtige natuur. De prijs van de blokhut is €475,- euro per week.

icoon tiny house

Natuurhuisje Le Granit

Le Granit is een robuuste 2-persoons blokhut gemaakt van balken van maar liefst 70 mm dik. De binnenruimte is 4 bij 5 meter. De inrichting is praktisch en compleet. Er is een 2-persoonsbed (1.60 breed), volledig ingerichte keukenhoek met koelkast en eettafel, lekkere loungebank en een Mørso houtkachel. Er is warm- en koud stromend water. Door de openslaande deuren en hoge ramen is er een geweldig uitzicht op Le Granit, het heuvelachtige terrein met grote stenen. Over de gehele breedte is een ruim terras en rondom het huisje een privé tuin met hangmat en buitenmeubilair. Je maakt gebruik van de nabijgelegen sanitaire voorzieningen van de mini-camping. Le Granit geeft je het aangename 'back to basic' gevoel én biedt volop comfort, ook  buiten de zomermaanden. De prijs van het natuurhuisje is €550,- per week. 

Le Puy Ardouin voor je retraite of vakantie?

Informeer nu naar beschikbaarheid

Scroll naar boven