ACCOMMODATIES

icoon vrije tentjes

Kampeerplekken

Verspreid over het terrein zijn er 3 kampeerplaatsen voor je eigen tent. Elke plek heeft een prachtig eigen uitzicht over de velden. Je kunt de plek huren voor een week van zaterdag tot zaterdag of van zondag tot zondag. Alle faciliteiten en activiteiten staan tot je beschikking. De kampeerplekken zijn voorzien van een stroom aansluitpunt.

icoon safaritent

Woody Safaritent

De woody safaritent met zijn stoere houten palen staat op een robuuste houten vlonder. Door de rechte wanden van de ruime binnentent (5 x 5 meter) en het hoge dak (2.90) voelt het ruim en luxueus. De safaritent heeft een groot 2-persoonsbed en een bank die als comfortabele (extra) slaapbank kan dienen. Onder de 2 meter brede luifel is het heerlijk vertoeven op de ruime loungebank

deserttent icoon

Deserttent

De deserttent staat op een robuuste houten vlonder van 6 x 6 meter. De afmeting van de deserttent is 6 x 4 meter. De hoogte is 3 meter. Het lichte doek en bijzondere uiterlijk geven de deserttent een knusse sfeer, dichtbij de natuur. De complete inrichting, het warme kleed op de vloer en het gezellige zitje met kussens, zorgen voor een echte kampeer ervaring, mét de luxe van een compleet ingerichte tent. Je hoeft alleen jezelf mee te nemen. De deserttent heeft een spectaculair uitzicht op de oude kastanjeboom.

tekening van gite Le Petit Puy

Gîte Le Petit Puy

Deze vrijstaande gîte heeft een eigen tuin op het zuiden met fantastische vergezichten. De gîte maakt deel uit van de 300 jaar oude boerderij en is met veel liefde en oog voor detail gerenoveerd. De omliggende weilanden en bebossingen zijn in gebruik door onze buurman, die er een kudde koeien en kalfjes heeft lopen. De hoge en ruime gîte is 8,5 x 5,5 meter. Op de eerste verdieping, een mezzanine, is een slaapkamer van 3 x 5 meter. Je bereikt deze verdieping via de 'boomtrap'. De ruime woonkamer (6.5 x 5.5) heeft openslaande deuren die toegang geven tot je eigen tuin en terras. Op koele avonden kun je de houtkachel stoken. De gîte heeft een volledig ingerichte keuken, eigen douche en een separaat toilet. In de woonkamer staat een comfortabele bank die als (extra) slaapbank kan dienen.

icoon blokhut

Blokhut Coucher du Soleil

Onze lieve blokhut, naast de hazelnootboom waar de eekhoorntjes graag komen, staat op een van de mooiste en hoogste plekjes van het terrein. Vanaf het overdekte terras heb je een geweldig uitzicht op de omliggende Franse velden. Vanaf de zijkant zie je de eeuwenoude kastanjeboom. De blokhut is 4 x 4 meter en heeft een luifel van 1,5 meter. Dit knusse houten huisje heeft een volledig ingerichte keuken en een 2 persoonsbed (1.40 breed) met uitstekend matras. De blokhut wordt graag gebruikt door gasten die alleen komen. Het is een prima huisje om eens te oefenen of je in een tiny house zou willen wonen. Gasten van de blokhut maken gebruik van het gemeenschappelijke sanitair van de camping.

icoon tiny house

Tiny House Le Granit

Le Granit is een robuuste 2-persoons blokhut gemaakt van balken van maar liefst 70 mm dik. De binnenruimte is 4 bij 5 meter. De inrichting is praktisch en compleet. Er is een 2-persoonsbed (1.60 breed), volledig ingerichte keukenhoek met koelkast en eettafel, lekkere loungebank en een Mørso houtkachel. Er is warm- en koud stromend water. Door de openslaande deuren en hoge ramen is er een geweldig uitzicht op Le Granit, het heuvelachtige terrein met grote stenen. Over de gehele breedte is een ruim terras en rondom het huisje een privé tuin met hangmat en buitenmeubilair. Je maakt gebruik van de nabijgelegen sanitaire voorzieningen van de mini-camping. Le Granit geeft je het aangename 'back to basic' gevoel én biedt volop comfort, ook  buiten de zomermaanden.  

Vakantiekriebels gekregen?

Informeer nu naar beschikbaarheid

Scroll naar top